AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek maddi açıdan zarar edileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek girdiği işleri kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek yaptığı işte sivrileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak gittiği yolda yalnız kalacağına, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak her zaman hayırlı işler yapacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir