AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde kuranı kerim görmek

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hayatının iplerini eline alacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde kuranı kerim gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz bazı konularda kendinizi zorlamanız gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında elinde kuranı kerim görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi eline almak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek stresli bir ortama gireceğine, zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir