AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa üzerine binmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa binmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağaya binmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne binmek her zaman el üstünde tutulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanı kaplumbağa görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek verimin ve bereketin geleceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında evde kaplumbağa görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ezmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir