AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavul içinde para görmek

Kahve falında bavul içinde para görmek

Kahve falında bavul içinde para görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kazançlı işlere girileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bavul içinde para gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Kahve falında bavul içinde para görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bavul para görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında bavulla para görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulda para görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavul dolusu para görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bavulunu toplamak bereketi ve zenginliği bulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında kara bavul görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında yolculukta bavul kaybetmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir