AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bavul görmek

Kahve falında küçük bavul görmek

Kahve falında küçük bavul görmek ticaret hayatına atılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ününün çoğalacağına, bazı konularda önayak olunacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında küçük bavul gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında küçük bavul görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bavul satın almak endişeli durumların son bulacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında sarı bavul görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü bavul görmek bereket ve zenginlik bulacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde bavul görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında bavul taşıdığını görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bavula eşya toplamak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında kara bavul görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir