AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin duvar boyadığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında duvar boyadığını görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, elinin sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boyacı sandığı görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, borçlarını bitireceğine işaret eder.

Kahve falında boyacı olmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir