AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyacı sandığı görmek

Kahve falında boyacı sandığı görmek

Kahve falında boyacı sandığı görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bekarsa evleneceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyacı sandığı gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Kahve falında boyacı sandığı görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, borçlanıp, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek hatalarını fark edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşını boyadığını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözünü boyadığını görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi beyaza boyadığını görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar boyadığını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını sarıya boyadığını görmek adını aklamayı başaracağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını boyadığını görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir