AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Kahve falında arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçını boyadığını görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında saçını kahverengiye boyadığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında birinin saç boyadığını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir