AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Kahve falında saçını kahverengiye boyadığını görmek çok zarar göreceğine, başarılarını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını boyadığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kızıla boyadığını görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını maviye boyadığını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı boyadığını görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını siyaha boyadığını görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir