AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek

Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek

Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, başarısız olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evini boyadığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında evini boyadığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçlarını boyadığını görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyacı sandığı görmek tatsız haberlerin alınacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saç boyadığını görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi maviye boyadığını görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evde boyacı görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir