AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya inanılır.

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar boyadığını görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını yeşile boyadığını görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında saçını kahverengiye boyadığını görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir