Kahve falında boyacı olmak

Kahve falında boyacı olmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boyacı olmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar boyadığını görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saçı siyaha boyadığını görmek mutlu günler yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ev boyadığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayakkabı boyadığını görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kızıla boyadığını görmek çalıştığına değeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını boyadığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir