AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağında ruj görmek

Kahve falında dudağında ruj görmek

Kahve falında dudağında ruj görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında dudağında ruj gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rujlu dudak görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine yorulur.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kendini her konuda geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir