Kahve falında dudak yaptırmak

Kahve falında dudak yaptırmak küslerin ve kırgınların barışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında dudak yaptırmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında dudakları şişmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini dudaktan öpmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dudağı yırtılmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında dudağının morardığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyalı dudak görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir