AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, mülkiyetinin de artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yeni malların alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek eşine değerli hediyeler alacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında dişlerimin çürüdüğünü görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarının geçeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir