AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çürüdüğünü görmek

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında diş çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişlerinin çürüdüğünü görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerimin çürüdüğünü görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir