AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geride bırakacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişlerinin çürüdüğünü görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişinin çürüdüğünü görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişin çürüdüğünü görmek mahsullerin fazlalaşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işarettir.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir