AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, rahatın kaçacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Kahve falında ön dişlerinin çürüdüğünü görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir