AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çekilen hasretin biteceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerimin çürüdüğünü görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir