AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişlerin çürüdüğünü görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, eğleneceğine işarettir.

Kahve falında ön dişlerinin çürüdüğünü görmek güzel haberler alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerimin çürüdüğünü görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, amaçlarına ulaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dişlerinin çürüdüğünü görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir