AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek neşesini kaçıracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Kahve falında diş etinin çürüdüğünü görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş etlerinin çürüdüğünü görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişlerinin çürüdüğünü görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş çürüdüğünü görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dişlerimin çürüdüğünü görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek mutlu bir evliliğe, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin çürüdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek çok başarılı olunacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir