AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıyla oynamak

Kahve falında dışkıyla oynamak

Kahve falında dışkıyla oynamak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, saygınlığının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışkıyla oynamak gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Kahve falında kendi dışkısıyla oynamak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında dışkıyla oynamak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında yılan dışkısı görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında öküz dışkısı görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi dışkısını görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kadın dışkısı görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında dışkısını temizlemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Kahve falında koyun dışkısı görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir