AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dışkısı görmek

Kahve falında köpek dışkısı görmek

Kahve falında köpek dışkısı görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek dışkısı gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında köpek dışkısı yemek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Kahve falında köpek dışkısı görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek dışkısına basmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at dışkısı görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısı yemek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir