AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişini göstermek

Kahve falında birinin dişini göstermek

Kahve falında birinin dişini göstermek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, huzurlu günlerin geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin dişini göstermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bulunan kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olmanız gerekebilir.

Kahve falında dişini göstermek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişini doktora göstermek kavgaların biteceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini göstermek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında bebek göstermek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakla göstermek çirkin iftiralara uğrayacağına, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini göstermek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saygı göstermek hem geleceğinin güzel olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak göstermek güçten ve takatten düşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir