AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek göstermek

Kahve falında bebek göstermek

Kahve falında bebek göstermek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek göstermek gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Kahve falında bebek göstermek düşmanlarına da dost olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakla göstermek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı göstermek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında silah göstermek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saygı göstermek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işinden ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında kıbleyi göstermek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev göstermek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünü göstermek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir