AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini doktora göstermek

Kahve falında dişini doktora göstermek

Kahve falında dişini doktora göstermek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişini doktora göstermek gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında dişini doktora göstermek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişini göstermek şifa bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin dişini göstermek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktora aşık olmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında hasta olup doktora gitmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktora soru sormak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında doktora gitmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktora para vermek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir