AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla göstermek

Kahve falında parmakla göstermek

Kahve falında parmakla göstermek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmakla göstermek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Kahve falında parmakla göstermek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bacağını göstermek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında keramet göstermek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini göstermek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine şefkat göstermek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında ayna göstermek hayatının bir düzene kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini göstermek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine yüzük göstermek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir