AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak göstermek

Kahve falında tırnak göstermek

Kahve falında tırnak göstermek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında tırnak göstermek gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında tırnak göstermek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para göstermek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mezar yeri göstermek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güç göstermek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında kimlik göstermek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, başarıları ile tanınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yön göstermek insanlar tarafından ayıplanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizini göstermek hayırlı başlangıçlar yapacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında kuran göstermek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir