AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, terslik yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunların ve engellerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bacak kıllarının uzadığını görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret eder.

Kahve falında bacak tüylerinin uzadığını görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarının uzadığını görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, solan yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kılın uzadığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıl uzadığını görmek yaşama sevincine kavuşacağına, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Kahve falında kıllarının uzadığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir