AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçları uzadığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçınızın uzadığını görmek hasta ve zor geçireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçımın uzadığını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir