AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek

Kahve falında kendi saçının uzadığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçı uzamak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçlarının uzadığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek hainlik yapacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir