AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı çizme giymek

Kahve falında ayakkabı çizme giymek

Kahve falında ayakkabı çizme giymek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ve çizme görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi çizme giymek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek çaresiz hallere düşeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni çizme giydiğini görmek tutulan yolun isabetli olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş çizme giymek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dar çizme giymek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir