AnaSayfa / Genel / Kahve falında ala köpek görmek

Kahve falında ala köpek görmek

Kahve falında ala köpek görmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ala köpek gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Kahve falında ala köpek görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında parasını alamamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet eder.

Kahve falında maaş alamamak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında ala geyik görmek kısmetlerinin bollaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden haber alamamak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında paranı alamamak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alak suresini dinlemek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir