AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden haber alamamak

Kahve falında birinden haber alamamak

Kahve falında birinden haber alamamak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, halsizleşeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden haber alamamak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinden haber alamamak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden haber alamamak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak bütçesinin genişleyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında alak suresinin okunduğunu görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda nefes alabilmek ferah bir haneye sahip olunacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest almak isteyip alamamak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ala kurt görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir