AnaSayfa / Genel / Kahve falında paranı alamamak

Kahve falında paranı alamamak

Kahve falında paranı alamamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, masabaşı bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında paranı alamamak gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında parasını alamamak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında para üstünü alamamak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında paranı alamamak yapılan işte ustalaşılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ala suresini okumak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ala koyun görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında helallik alamamak sorunların bu sayede aşılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ala köpek görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, asık yüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir