AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaş alamamak

Kahve falında maaş alamamak

Kahve falında maaş alamamak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, karamsar olacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına delalettir.

Kahve falında maaş alamamak gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında maaş alamamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında maaş almak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maaş konuşmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında maaş dağıtmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında maaş zammı görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında maaş bordrosu görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir