AnaSayfa / Genel / Kahve falında parasını alamamak

Kahve falında parasını alamamak

Kahve falında parasını alamamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında parasını alamamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında paranı alamamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kısmetinizin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında parasını alamamak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında para üstünü alamamak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Kahve falında birinin nefes alamadığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Kahve falında camide abdest alamamak bol muhabbette kalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında alak suresini okumak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta alamamak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında suda nefes alabilmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir