AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, üzüntü duyacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Kahve falında cenazeye gitmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalettir.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek engel teşkil edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir cenazeye gitmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze törenine gitmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir