AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek enerjisini toplayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında eşinin boyunun kısaldığını görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek hastalıklarından kurtulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işaret eder.

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalettir.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir