AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek makamını garantileyeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kazancının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek insanlara iyilik yapmaya, hayatını kazanırken keyif alacağına işaret eder.

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında boyun kısaldığını görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek yeni ilişkiler kurulacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir