AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, bereketli işlere gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun kısaldığını görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek rızkın çoğalacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir