AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyun kısaldığını görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir