AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, makbul olan mallara kavuşacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek rahat bir nefes alınacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının boyunun kısaldığını görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir