AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek işindeki verimliliğinin artacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün boyunu uzun gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, malların çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek gün yüzü görmeyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun boyun görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının boyunu uzun görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek ettiği zararları telafi edeceğine, yardımın alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir