AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boyun görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yolculuğa çıkmaya rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek mutsuz olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında boyunun uzun olduğunu görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunu uzun görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, dertlerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ele geçen kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir