AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, eve kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunu uzun görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında boyunun uzun olduğunu görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında boyunu uzun görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek dertlerinin sona ereceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir