AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek söylediklerinin çıkacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında boyunu uzun görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun boyun görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boyunun uzun olduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyun uzun olduğunu görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir