AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bot giymek

Kahve falında siyah bot giymek

Kahve falında siyah bot giymek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, işinin başına geçeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bot giymek gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında siyah bot giymek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah bot giydiğini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bot görmek ona kol kanat gereceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bot satın almak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah uzun bot görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına bot giymek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bot giymek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir