AnaSayfa / Genel / Kahve falında al basmak

Kahve falında al basmak

Kahve falında al basmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında al basmak gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında al basmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında solucana basmak belalara denk gelmeyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında yolu su basmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü kediye basmak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında tezeğe basmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dedikoduya işaret etmektedir.

Kahve falında süte basmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir