AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucana basmak

Kahve falında solucana basmak

Kahve falında solucana basmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, alim ve bilge insan olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına alamet eder.

Kahve falında solucana basmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında solucana basmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işarettir.

Kahve falında uzun solucan görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf solucan görmek daima zinde ve genç kalacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başında solucan görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak şöhret ve hayır getireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında birçok solucan görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında solucan görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir